lördag 22 december 2012

Dåligt tajmat..

Jaha..mitt i stöket så väljer kylen att ge upp..ja egentligen inte kylen men dörren vägrar låta sig stängas. inte för att jag proppat kylen full, jo det har jag men jag är en jäkel på att stuva in i en kyl. Sedan vi flyttade in o märkte att mjölken inte riktigt höll önskad temp o att dörren till kylen inte var riktigt ok. Den bågnar liksom..inte bra! Följaktigen släpper den in varm luft, a BIG NO NO! Vi har ändå lyckats trixa lite med dörr o köksinrednings dörren utanför att samsa såpass att kylen knipit tätt..
Men i morse..ensam hemma o med alla intentioner att göra en våldsam spurt med all tillverkning av julemat..knak! Vad hände nu? Jo, dörren bågnar än värre o en "glipa" på 4 cm, mer går det inte att stänga..Något galen med gångjärnet men det funkar inte att försöka korrigera det..Larmsamtal till sonen som får komma o hämta det som redan ligger färdigt. Han har plats i sin kyl, vilken tur!
Jag komemr av mig helt o hållet o går ut o shoppar saker som armband, mer blommor, julklappslotteri-klappen holy cow vilket långt ord ! Några fina glaskulor hittar vägen ned i kassarna också. Det skall f.n vara hemma o vara köksa när inte det finns kyla...
Granen har kommit in i alla fall o har man brist på golvyta så får man vara kreativ =)2 kommentarer:

  1. Åhh, så typiskt! Tur att det finns plats hos sonen då. Och en riktigt God Jul! Kram

    SvaraRadera
  2. Japp, det löser sig o kanske lika bra att få tänkt att: så här kan vi ju inte ha det ;) God Jul kram till dig där nere i snöyran!

    SvaraRadera