lördag 17 augusti 2013

Skärpning..

Ooops får man ju verkligen säga- inte ett enda litet inlägg sedan länge länge. Nåja, inget att hetsa upp sig för. Det blir som det blir. Det har varit mycket ett tag nu o varken tid eller lust har räckt till. Semestern tog slut o jobbet kallade..jag visste att jag skulle byta arbetsplats någon gång under hösten. Både positivt o negativt..Mina händer fixar inte belastningen i jobbet längre o min arbetsgivare har fått placera mig i en annan verksamhet. Fler utslitna delar o operationer ids jag inte med. På så sätt är det väl positivt. Samtidigt lämnar jag kvar min allra bästa arbetskompis o det känns verkligen inget vidare. Nu kom först ett mail om att det ev. skulle hända redan v.35. Snabba pix..sedan kom telefonsamtalet i förrgår som gjorde det klart att det verkligen blir v.35. Så...en vecka kvar på gamla jobbet nu.
Vad har mer hänt? Jo vi var på bröllop förra helgen. 130 gäster ute i en ombyggd lada. Vädergudarna bestämde att hälla ut en himla massa liter regn o smälla med knallar o blixtar just denna eftermiddag. Det gjorde att vigseln inte kunde hållas utomhus. Det fick bli inomhus i ladan istället vilket förstås gick lika bra. Det blev en kväll med mycket glädje, värme o så  kärlek förstås..
2 kommentarer:

  1. Hedvig den lurviga20 augusti 2013 21:13

    se bara till att fixa tassen, det är viktigast <3 strunta i den tråkiga kärringen på jobbet,hon reder sig tids nog.... Det kommer bli bra på den nya arbetsplatsen.
    Tur att ni hittar på massa guldkorn in imellan så tiden rinner iväg lite snabbare.

    SvaraRadera
  2. Kära Hedvig..ärligt talat så hukar jag ett tag o hoppas på bättre tider..

    SvaraRadera