tisdag 5 augusti 2014

Inte så mycket på g..

..men snart så =) Jobbar nu bara ett par dagar - sedan är det 4 lååånga leeediga veckor. Det har varit en fantastisk sommar o inte så många kan väl klaga i allafall? Möjligtvis om man inte gillar värme.
Vi hade faktiskt en liten semester nu förrförra veckan. Det var jag som tyckte att det var alltför långt till v.33 o v. 30 skulle jag bara ha 3 arbetsdagar så de tog jag sem på. Vips blev det en vecka..perfekt! Vi har kompisar som hyr varje år uppe i Kungshamn o vi brukar hälsa på dem då..så även i år. Vi bodde på Nya hotell Kungshamn. Fint men märkvärdigt upplägg med att betala rätt så mycket / natt o ändå inte få bäddat/städat. Köra diskmaskinen skulle man göra samt tömma sopor? Är det ett hotell eller är det något annat. Frukosten var inte något att skriva hem om heller. Inget fel på urvalet även om det inte var världens mest fantastiska men att allt, precis allt var slut. Kaffe, bröd, juice, pålägg- kom det in något ja då kastade sig folk över det så var det slut igen..
Hotellet i sig själv var fint, utsikten slår det mesta o rummen eller lägenheten som de kallar det var superfräscht men skumt upplägg med det hele!Efter två sköna soliga dagar med kompisarna for vi vidare mot Malmö. Ett måstestopp på Solhaga stenungsbageri i Slöinge o sedan ett stopp ett par timmar på Mellbystrand innan vi kom fram. I Malmö tillbringade vi tre dagar, åt frukost tidigt o stack sedan ut till Skanör, Falsterbro o Ljungahusen. Skåne är fint, annorlunda för oss att bada vid dessa sandstränder 
På västsidan var det mycket grönt i vattnet pga algblomning men längre ned, söder om Malmö var vattnet fantastiskt o tom gubben badade ett par gånger. S Å skönt att få ett par  dagars ledighet innan slutspurten för nu..nu är det snart dags.2 kommentarer:

 1. Kära Maja,
  its not so easy to send a comment from Danmark, where we are for holiday at the moment.....but I am trying (since hours to be honest).
  Lets see if it works this time....
  4 weeks away from hells kitchen? must feel like heaven, doesn´t it?
  And you´ve been to Melbystrand....oh I remember that beautiful piece of Sweden so well !!!
  Have a nice trip to "your" tiny island, enjoy the sun, the silence and the delicious food there.
  kram
  Smilla

  SvaraRadera
 2. Oh so you are closer now =) Hi hi...wawing your way!
  Yes..4 whole weeks away from hells...feels like forever.. We´re leaving 17/8 and I do hope that they have some nice summer left for us in Greece. Kram!

  SvaraRadera