tisdag 25 november 2014

Ett par helt vanliga dagar

Sena kvällar,  mycket mörker, lite ork..öhh, den här tiden på året är jobbig! Lite lättare när vi når advent  nu till helgen..
Jobb så klart o en son som fått nyckel till ny lägenhet, en lunch med go kompis, en  annan go kompis att fika med, linsundersökning o så operation i munnen, ja det är väl det som hänt sedan sist. Passade på att kika in i fina Frk Ros när jag var i lilla staden på den där fikan o där var det full jul minsann =)


Mysigt..idag har jag varit ledig o tanken var att förbereda lite advent hemma också. Det blev till att städa, plocka undan en del saker o kolla upp vart alla saker finns. I morgon hämtar vi mossa o lite annat i skogen o köper kanske en o annan blomma. I fina butiken blev det en doftande orkidé till kompisfikat.


2 kommentarer:

 1. Hej hej!
  Tack för din fina kommentar hos mig..;)
  Jag vet inte vad datumljuset är från för märke men jag har köpt det på nice i marieberg örebro. De har en webshop nicepresenter.se
  Kolla om de har det där annars kanske du kan ringa och fråga om de har kvar och om de skickar..;)
  Vilken mysig butik du har varit i då och operera munnen lät inget vidare..huuua..
  Ha en fin helg!
  Kram katarina

  SvaraRadera
 2. Hej

  Jag har en tävling i min blogg nu, i samarbete med underbara Beach House Company. Tävlingen avslutas imorgon kl 13! http://blogg.alltforforaldrar.se/drommenom11barn/2014/12/14/julkalendertavling-14-december-3-advent/

  Vinstvärde 749kr/vinnare, tre vinnare i samma tävling!

  Kommer nya tävlingar VARJE DAG nu :)

  SvaraRadera