onsdag 28 januari 2015

Sommarplaner..

..jodå, vi har faktiskt fått tummen ur o bokat semesterresa! Förra året tog vi sen semester o egentligen passade det oss extra bra. Vi jobbade under högsommaren o för min del innebar det att jag var ensam ordinarie på jobbet med många vikarier. De i sin tur var fantastiska allihop o levererade stort..jag tror jag skrev ett inlägg här om att det är en märklig känsla när det funkar bättre med vikarier än med alla ordinarie på plats..Vad gör man åt sånt? Lite känsligt att diskutera på apt kanske..
I vart fall så blir det inte sen semester i år. Gubben behöver vara på på sitt jobb sensommaren eftersom de då ändrar hela sitt sortiment o mycket av invanda rutiner behöver göras om. Spännande tycker han om omorganisationen.

Vi har valt att börja med en vecka på ön Lefkas o sedan en vecka på fastlandet, i Parga. Ser inte dumt ut något av ställena. Mmm, nu återstår det o se om vi får semester när vi önskar.

Att vi bokade utan att veta om semestern blir beviljad, det beror helt enkelt på att vi väljer små ställen o de blir banne mig fort fullbokade. Nu håller vi tummarna!

1 kommentar:

  1. Modigt och underbart gjort! Tips Tävla hos min vän Carola: http://roomofkarma.se/

    SvaraRadera