söndag 23 juli 2017

Snubblade över uttrycket slow blogger häromdagen o ja, det kanske det är som det är? Livet kör på med ups and downs o man hinner inte riktigt med alla bitarna, bara ta sig genom o hoppas på förändring till det bättre emellanåt. Förra året var ett riktigt skitår om man får uttrycka sig så, vi hade många sjukdomar o också flera begravningar att gå på. Ett tungt år som vi hoppas slippa repris på. Det är ändå underligt hur mycket som går i flock på något underligt vis.
I allafall, vi hoppas  på ett ljusare, lugnare o gladare år.
Nu har sommar semestern tagit sitt sista flämtande andetag o i morgon är vi tillbaka på våra jobb. Ingen som helst ångest över det, vilket är skönt. Vi har haft en bra semester, bra mycket bättre än förra sommaren då det kändes som vi var på fel plats hela tiden. Makens mamma var dålig, riktigt dålig o hon ville ändå absolut att vi skulle åka på semester. Vi gjorde det men det var mycket funderande där långt bort från hemma o vi kunde nog inte koppla av någon av oss. När vi kom hem släppte hon taget helt o hållet o dog sedan en knapp månad senare.
Vi visste att detta skulle ske o hon valde själv att ha kontrollen över hur hon ville sluta sitt liv. Några veckor efter detta hittade vi så makens pappa eller rättare sagt jag hittade hans dotter, tillika makens halvsyster o skrev ett trevande brev till henne. Hon svarade med ilska eftersom hon just förlorat sin far...Det visade sig att han dog på två veckor när samtidigt som våran mamma/svärmor. Vi hittade till slut en annan, mjukare ton när hon förstod att vi inget ont ville. Ytterligare 3 dödsfall präglade denna höst o det var knappt man hann o torka tårarna innan de rann igen

Detta året önskade vi oss nog mest av allt att det mesta bara skulle rulla på o det har det också gjort även om det tar tid att smälta o acceptera allt som hänt. Vår semester har gått åt till att prata o prata ännu mer. En investering i familj o förhållande kanske man kan säga, det är i alfafall en helt annan känsla när vi går tillbaka till jobbet denna gång. Vi tillbringade ett par veckor i Kroatien, närmare bestämt på ön Brac, utanför Split. Väldigt mysigt på alla vis.


 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar