torsdag 5 oktober 2017

Sjukläger.. ett tag till

.. väldigt trist att gå hemma men kanske tur ändå, det gör såpass ont att jag inte klarat några längre stunder på jobbet ändå. Gjorde en sväng dit i går, åt lunch med en kollega, kollade lite mail, gjorde en inköpsplanering till nästa vecka o åkte sedan hem. Vi tog vagnen ut till dottern o åt bullar sedan var jag helt slut som artist.. Ont i hela ryggen, kunde inte luta varken rygg eller sida mot stolen i vagnen. Fick sitta o luta mig framåt i stället. Folk tittar lite i smyg när man varken kan gå eller sitta ordentligt.
Hade en telefontid med läkaren igen idag. Det blev en vecka till + två veckor med halvtid. Hoppas att  det värsta har passerat då. Segt att jobba halvtid också..man vill gärna göra heltid fast på hälften av tiden.

I söndags hade vi middag för mamma, hon kan numera stoltsera med 85 år i bagaget. Vi, det fick bli min syster lagade tre rätters, jag fick hjälpa till lite här o vart där jag mäktade med. Pilla med sallad, bära fram en tallrik åt gången, nåväl, mamma blev firad iallafall o jag hoppas hon känner sig nöjd- hon är så orolig när hon är ute bland folk så att fira hemma med familjen kändes helt rätt, för hennes skull.

För ganska många år sedan, närmare 60 sisådär
 Massa rosor får man
 Mysig middag blir det


O sjörövargnuggis får man när man fyller år, det vet väl alla?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar