söndag 17 mars 2013

Gohelg..Jamen det har det verkligen varit, vi har inte gjort särskilt mycket men ändå gjort en del =) I fredags var maken ledig o flanerade på stan utan speciellt mål, åt lunch på fina Palace. Mycket fräschare efter renoveringen! Gillade de små borden av koppar? med repor, ringar efter glas o flaskor..snyggt! Maten var supergod,  varsitt glas rött mitt på dagen känns som semester också.På kvällen gick vi på bio o såg filmen Du gör mig galen, komedi med lite djup.. sevärd tycker jag.


Vi hade köpt hem lite ost till kvällen men efter bio-godiset fanns det inte plats för det.
På lördagen hörde sonen av sig o ville ut på en runda, han undrade om mamma ville följa med o det ville hon så klart! Kviberg o överskottslagret först. Du milde himmel vilket ställe. Sonen kommenterade att det känns som i en film där man är på ett ställe man inte borde vara på när vi gick in genom den trasiga grinden. Högt gräs som växt över gamla bilar, risiga hus. En känsla av att saker skulle ramla över oss o ev. galna människor skulle dyka när som helst. Som jag kommer ihåg det här stället så var det sorterat rätt väl inne i butiken men nu fanns allt överallt. Högar med gamla militärkläder o div. utrustning från både Sverige, Ryssland, Tysklands arméer. Tält, vattendunkar, tumvantar i ylle. Kompassväskor, spisar, kantiner, sjukvårdsmaterial. osv osv..En upplevelse men jag lär inte återvända alltför snart o dröjer jag med det så har nog taket ramlat in över alltihop.
Vidare for vi till möbelgrossen, ett ställe där man inte slösat tid o pengar på att presentera snygga miljöer för att sälja möbler. Allt beställs,  möblerna finns inte färdiga utan skeppas från tillverkningslandet. Riktigt bra priser o det vi köpt därifrån har vi varit väldigt nöjda med. Sonen köpte en krokbräda till sin hall. Den fanns i alla fall på plats.
En tur till Colorama o till Hornbach blev det också. Han håller på att tapetsera sitt sovrum o behövde div. saker till det. Sista stoppet blev på Macforum där ett presentkort skulle omförvandlas till en äppletv

Söndagen bestod av en solig promenad ned genom staden o en riktigt trevlig fika på Da Matteo, med en gammal arbetskompis. Tänk att även om det kom snö i natt så är våren ändå på gång.. snart knoppas träden längs kanalen..1 kommentar:

  1. Vilken kanon helg låter helt underbart. Ett glas rött till lunch va härligt. men nu är det slut på det götta :)) kram

    SvaraRadera