lördag 30 mars 2013

Mat om påsken..


Jamen visst är det mat, godis o annat i långa banor på påsk, så pass att vi nu parkerat i varsin soffa o lär stanna i horisontalt läge resten av kvällen. Men..det känns rätt bra så o fortfarande är det långt kvar av helgen, i morgon får det bli en promenad..kanske kan jag tappa ett hekto eller två då. Jag lovar att inte plocka upp det i så fall ;) I år hade vi medelhavs touch mer än traditionellt svensk påskbord. Breasola  o bruschetta till förrätt. Oxfilé med potatisgratäng, sparris, sugarsnaps. Ett par röror med fetaost, stoora oliver, lika stora kapris mm. Till efterrätt blev det en ambivalent rätt: grand dessert..kardemummatryffel med crumble, vit chokladmousse, nötpaj o citronsorbet..så som sagt. Vi sträcker ut oss i soffan som knakar av tyngden


5 kommentarer:

 1. Ojojoj, inte illa det där. Själv knaprar jag tappert på från påskägget. Kram

  SvaraRadera
 2. Och Glad Påsk också ju. Glömde säga det. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag är också o nallar från påskägget..mest med atuopiloten påkopplad..tack o lov varar inte påsken mer än över morgondagen.. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Oj, det låter gott! Du får komma hit och laga mat åt oss, vi hinner inte riktigt med sånt för tillfället. För vi har fått en bebis!!!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Jaa o hurra, stort grattis till lille gossen! jag var inne hos dig häromdagen o letade "tecken" =) Skit i rutiner o tid, köp mat om det behövs..ägna er åt att snusa på den lille o njut av att familjen blivit lite större! Det ordnar sig med mat, klockslag, rutiner o annat trist ändå...så småningom! STOOR kram!

  SvaraRadera