torsdag 30 januari 2014

Sned, snedare, ramlar omkull..

... men hur trött blir man? Är det inte fem veckors förkylning så slår ryggvärken from hell till! Resultat= vänster fot släpar, har svårt att lyfta den för att komma uppåt i en trappa o dessutom ser jag faktiskt i spegeln att kroppen är sned. Nu ramlar lite bitar på plats ändå, på gott o ont faktiskt..jag har länge funderat på om jag är något sned i överkroppen. Tröjor med tryck på mitt fram hamnar efter en stund inte mitt fram, inte urringningar heller.. Undviker alltså dessa klädesplagg o har väl inte tänkt så mycket på det förrän nu..när det faktiskt syns. Hur blev det så skevt? Har tagit en försiktig låångsam promenad runt kvarteret o kollat in en kiropraktor mottagning. Om inte värmeplåster o värktabletter gör susen får jag kanske knacka på där i morgon.
I går hade jag faktiskt bokat in en tidig vattengympa, jag längtar efter att få komma i gång. Ryggen kändes tokig redan på morgonen men jag ville inte ha en prick i systemet så jag gick dit o tänkte att jag kan röra det som går att röra. I vattnet gick det bra men att komma upp ur bassängen mindre bra. Att gå upp för lilla spiraltrappen upp till omklädningsrummen var ännu värre..Jag fick inte med mig vänster fot o var tvungen att släpa mig uppåt. Det blev en kväll på golvet med kudde under knäna o en sömnlös natt. Sitta går inte o vår lilla lägenhet lämpar sig inte för att gå runt i någon längre stund..du milde tid vad tiden går långsamt!
Jag får försöka kämpa på mig kängorna igen o ta ytterligare en långsam finpromenad runt kvarteret. Fattas väl  bara att man går o spänner sig o halkar  också..2 kommentarer:

 1. Åh nej så jobbigt!
  Skickar lite "krya på dig" hälsningar
  Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är snäll du Marie =) Jag hoppas att det hinner släppa över helgen men det kanske är en något optimistisk förhoppning..Kram till dig!

   Radera