tisdag 16 september 2014

Visby, som extra bonus

..jo precis så kändes det. Efter två veckor i Grekland kom vi hem med massor av tvätt förstås. Den klarade vi av på en dag o sedan bar det iväg ut till stadens andra flygplats där flyget mot Visby/Gotland. Så smidigt det var att ta sig dit..lite som upp i luften- vill ni ha kaffe- o så ned igen. Lite drygt en timme tog flygresan. Taxi den lilla biten in till innerstan. Visst hade vi förstått att Visby är något alldeles speciellt men åh vilken liten sagostad.

Vi åt fantastisk mat, mycket lokalodlat/producerat och en hel del specifikt för Gotland. Helst skulle jag vilja ha väskan full med fårafällar med hem men det får bli nästa gång. Nu kom vi hem med mullbär, ost och salmbär. Som vi njöt dessa fyra dagar, solen hade vi med oss också som synes..
5 kommentarer:

 1. Jag som aldrig har varit på Gotland känner att till nästa sommar få det nog bli så. Men vi tar nog husbilen för jag är så extremt flygrädd. Nu ska jag kika vidare här inne hos dig. Ha en fin dag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Ja usch, det där med att flyga..det blir lite värre för varje år tycker jag. Synd! Gotland går ju att lösa ändå o jag skulle gärna åkt runt o tittat på fler delar av ön än just bara Visby. Vi pratade faktiskt om att nästa år kanske vi kan hyra ett litet hus en vecka. Då kanske vi ses ;) Kram tillbaks!

  SvaraRadera
 3. Ohhh.....this is an Extra Bonus indeed!
  The town looks like a fairytale....so nice!
  And so nice to see you....tanned and relaxed in the sun!
  I´m already longing for some vacation again....
  huge kram!

  SvaraRadera
 4. Yes Visby was something extra special =) And we are going there again, I would like to see it in dec, imagine those streets in christmas time. Kram!

  SvaraRadera
 5. Ser super härligt ut! Tack för titten och kommentaren om kokosoljan, den är ju verkligen superduper <3

  SvaraRadera