onsdag 8 oktober 2014

Inget särskilt...

Spring i benen o full fart på jobbet, det är det jag sysslat med i på senaste tiden, lite avbrott blir det förstås, jag behöver ju inte jobba 7 dagar/veckan, tack o lov..I de där värdefulla pauserna har jag roat mig med att träna (Hurra hurra- vad jag är bra- hej hej träningsvärk)
Firat lilla mamas 82 års dag o då mumsat brunch på Marstrands havshotell hann vi med förra helgen.


Bilder från Marstrands havshotell

I går var en rörig dag o jag skulle varit på ett möte på eftermiddagen, i stället fick jag slänga mig iväg för att täcka upp för den vik. som inte kom i stället för mig. Iväg hals över huvud o ingen lunch..ingen bra förutsättning för spinningpasset som jag bokat mig på direkt efter jobbet. Jag cyklade mig genom det men så mycket mer var det inte..Uppförsbacke hela tiden o hade inte skorna suttit fast på cykeln så hade jag velat gå bredvid o leda cykeln =)

4 kommentarer:

 1. Härligt att komma igång med träning, finns ingen skönare känsla än efter ett rejält träningspass. Absolut att man kan ha rosa året om och rosa är ursnyggt nu under höst/vinter till allt svart, grått o brunt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träning är härligt..i alla fall de flesta dagarna =) Jag vet inte vad som är bäst egentligen- att avboka när dagen blev som den blev..knappt med vatten o ingen mat..bara stress eller att ta sig genom passet med sänkta ambitioner. Upp i sadeln idag igen o då bättre laddad. Kram tillbaks Tina

   Radera
 2. Hej....I pressed the translation button and understood NOTHING *LOL*
  ok...so I had to read it in swedish....yeah!
  Grattis to your moms birthday....82? wow!
  and have fun with you training....reminds me that I should do a bit more either,
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Smilla, good practise for you then...it´s impossible to write in such a way the the translation is ok. I press that button when you write german too lol, so I guess I can say that I´m working my german too =)

   Radera