söndag 19 oktober 2014

Snärjigt att vara ledig..

Med jobb varannan helg blir det lätt att man koncentrerar saker att göra till de lediga helgerna, alltså har vi haft full speed nu i dagarna. Jobbade till 16 i fredags o skynda, skynda hem till stan för att plocka undan o ta emot kompisar på litet prat o dryck innan promenixen ned till restaurangen
The Barn. Vi fick testat lite nya möjliga..o omöjliga chips också innan vi lämnade soffhörnan. Senap o honung, kantarell o med bbq smak.  Den första skulle jag kunnat tänkt mig till en köttbit, inte fel alls. Dottern testsmakade efter vi gått o tyckte att alla var skitäckliga- hon är inbiten grillchipsfantast. Hahaha!
Kompisarna undrade lite över denna restaurang, skulle det vara så speciellt med burgare, det har ju liksom alla ställen  stan..Jovisst, men inte som dessa, inte alls på samma sätt. Vi har varit här en gång tidigare o var då imponerade av att faktiskt ALLT var perfekt..Inte kunde de upprepa den bedriften? Jodå, det kunde de visst! O tveksamma kompisar blev snabbt övertygade om att detta är det i särklass bästa burgerstället.
Lördagen började med att sonen ringde o talade om att han hade högsta budet i en budgivning om en 2:a på Guldheden. Skoj! Nu flyttar han från Andralång om en månad o kände viss stress över att han inte skulle ha någon annanstans än på vår soffa att ta vägen innan han kommer in någon annanstans. Lägenheten på Guldheden blir hans i slutet av november. Mitt på dagen kom så syster o svåger för att borra i väggar, vi har bott här i två år utan några som helst tavlor mm på väggarna. Det har inte blivit tid eller möjlighet att få till det där o gubben har smart nog givit bort borr o allt annat (tummen mitt i handen) Nu kom snälla svåger o jobbade ett par timmar för vår skull =) Vi tog sedan med dem, sonen o dottern till nya Taverna Averna för att äta gott o fira nya lägenheten förstås. Vi åt pasta, pizzor o goda efterrätter. Intressant lokal (gamla auktionsverket i Gbg o med mycket känsla i väggarna.) På väggarna förresten sitter drygt 300 konstverk av "lokala" konstnärer. Läckert!


Hjälpen vi fick tidigare på dagen resulterade i tavlor bla i vardagsrummet, så här ser det ut nu från min sittplats..något opiffat men ändå ;) Se där ja, där sitter ju 4 fantastiskt fina Gbg bilder..passar så bra här i sekelskifteshuset.
Nu är snart även söndagen slut, hittills idag har vi handlat mat, varit på Mio o kikat på soffa o säng med sonen, nu är det bara styrelsemöte kvar i vår lilla bostadsrättsförening. De kommer hit till oss om en stund o vi skall diskutera balkonger igen hoppas jag =)

2 kommentarer:

  1. Fint!!

    Tycker absolut du ska göra lite ugnsrostade tomater, superenkelt och känns så lyxigt på något vis :)

    SvaraRadera
  2. Hej Anna! Absolut o det redan till helgen =)

    SvaraRadera