söndag 2 juni 2013

Låång helg

Åh, vilken helg..började lite smygande redan på torsdag när vi blev "inringda" till ett par kompisar som satt nere på torget med varsin öl. Vi hade tvättstugetid o massor av tvätt men med fem min gångväg hem var det ju ett mindre problem =) Vi bytte dessutom ställe efter en stund till ett runt hörnet från oss med ca 1 min gångväg. Bra sätt att sköta tråkiga saker som tvätt..
Fredagen kom o vi tog vagnen till kompisar, gubbarna skulle titta på en av alla dessa otaliga matcher på tv. S o jag parkerade oss på takterassen med härlig sol o finfin utsikt. Ett par glas blev det där. Sedan tog vi vagnen mot hemmagatorna igen. En räksmörgås av större slaget o ytterligare ett glas fick det bli. Tur att vi startade tidigt så rätt många timmar hann att passera mellan start o slut. Vi satt ute länge o njöt av att få lite sommar- o semesterfeeling trots att det är ett par veckor kvar. Så kom lördagen o med den först städdag på gården med lite plantering o fix o senare med den den galna gatufesten nedanför fönstren. Nu finns det ju ett liten söt innegård här om man inte ville vara ute o tumla runt bland alla människor som dansade, skuttade, hoppade gatan fram.
Spektaklet började redan under förmiddagen o höll på långt in på småtimmarna. Vi var ute i omgångar men höll oss mest på de andra gatorna runt omkring. Mellan utflykterna hade vi o trevliga grannar, den lilla gården som oas. En mysig middag på Il Contorni avslutade lördagskvällen, hem o krigade oss fram till porten. Tittade ut en stund till på livet nedanför, efterfesten hade startat uppe i Slottskogen men det hade inte någon större inverkan på dem som höll till på gatan. Nåja..jag hade inga bekymmer att somna även om man kan säga att det var liiiite mer folk än en vanlig fredag/lördag.2 kommentarer:

  1. Go helg! Vi var i dina kvarter igår kväll, då tänkte jag på dig :) Vi var på fest på Nordhemsgatan (fick strunta i Andra långdagen, på tok för trångt och högljutt för fisen). Riktigt härligt att komma ut lite, även om jag och Elis satt i värdparets sovrum hela kvällen och höll audiens för festens kvinnliga deltagare som kom i en strid ström för att beundra underverket. Mysigt var det!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Festerna blir lite annorlunda med småfisar..Nordhemsgatan ÄR min gata så du var ju riktigt nära ;)
    Kram tillbaks!

    SvaraRadera