lördag 22 juni 2013

Midsommarens regn o rusk..

Som vanligt kan man väl säga. Morgonen började fint o soligt, jag o dottern gick en promenad o värmen klibbade på huden. Senare på eftermiddagen, när maken jobbat färdigt- åkte vi ut till kusten o min syster. Himlen såg allt mer hotfull ut o vi försökte oss på en promenad mellan skurarna men hann inte så långt innan nästa kom.


Vi fick oss en trevlig kväll med familjen o god mat vädret till trots o eftersom barnen är stora o oftast ute på egna äventyr så behöver vi ju inte klä oss i regnkläder o dansa runt stången.
Annars laddar vi nu för en tjuvstart på semestern. Vi jobbar måndag, sedan bär det av till Samos för en veckas njutning. Mat, dryck men främst mycket bad hoppas jag på. Har köpt på mig böcker o spel för att ha till hands på strand o hotellterass. Underbart att ha semestern så här inom räckhåll! Att lämna tidiga morgnar, sena bussar, inställda spårvagnar, griska damer åt sidan en vecka skall bli skönt!


2 kommentarer:

 1. Haha, ni tycker det är skönt att slippa ge sig ut i regnet och dansa runt stången, jag längtar till nästa år när Elis är större och vi får ge oss ut i regnet och sjunga Små grodorna och annat skoj :)

  Är det redan dags för Grekland? Jösses, vad tiden går fort! Ha det alldeles underbart!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Hehe- jodå, vi har liksom gjort det där åren med skutt i stövlar o regnkläder..men visst är det skojigt medan barnen är små ;) Nu gör det inget att regnet smattrar på terasstaken o man sitter därunder o myser istället. Klart att ni skall dansa med Elis nästa år o nästa o nästa ....
  Japp, i morgon är det dags..nästan oförskämt tidigt. Vid lunchtid är vi framme o kan njuta ev en Mythos o en grekisk sallad. Mmm!
  Kram kram =)

  SvaraRadera