lördag 15 juni 2013

Long time- no see

Ja du milde vad dagar o veckor springer iväg! Nu är jag på jobbet heltid igen sedan ett par veckor o det är det jag mäktar med tydigen. Handen  protesterar men det kommer säkerligen att vara så ett långt tag framöver. På jobbet  är det turbulent o det tröttar en del också. Det blir skönt med semester... En dryg vecka kvar så tar vi oss en vecka på Samos- sedan är det tre dagars jobb kvar innan den låånga sommarsemestern startar. Det blir säkerligen lite utflykter över dagen o kanske ett par nätter uppe i Kungshamn när våra goa kompisar är där. Min goaste Polly bor där i närheten på sommaren med så kanske det äntligen kan bli ett besök hos henne =) Hon kan behöva en rast i sitt privata arbestläger,  slänga upp fötterna på bordet prata lite skit o en go kopp kaffe..jag lovar att ta med en påse bullar. De tyska vännerna har också planer på att tillbringa en vecka i Halland så det blir en biltur dit också för att kramas o prata en stund. O så hoppas jag få hit min barndomskompis L ett par dagar. Jamen, det blir nog en bra sommar. Maken skall jobba en del så jag får roa mig själv två veckor utav fyra men det skall väl gå..


Efter sommaren kommer jag förmodligen få byta arbetsplats också eftersom min hand inte fixar de tunga momenten. Det är mycket blandade känslor kring det.Jag vill ha Polly med mig..vi är bra ihop! 
O jag lever på hoppet att vi kommer att jobba ihop ändå...förr eller senare- o förstås helst genast!


4 kommentarer:

 1. Majsan & Polly <3

  SvaraRadera
 2. O Polly & Majsan..såklart!

  SvaraRadera
 3. Det låter som en alldeles förträffligt trevlig sommar, tycker jag! Spännande med nya arbetsuppgifter också, du kan ju inte gå och ha ont...
  Kram kram!

  SvaraRadera