lördag 13 juli 2013

Som russin i kakan

Lite så är det att ha semester o bara plocka det godaste..De senaste dagarna har vi gjort en liten turné upp längst en bit av Bohusläns kust. Första stoppet blev Ljungkile med övernattning på Villa Sjötorp. Vi promenerade till Lyckornas brygga för att lyssna på Lasse Tennander o äta god mat.Därefter blir det en tur upp till Kungshamns utkanter för att hälsa på allra bästa kollegan Polly. En ren o skär idyll bor hennes familj i. Själv kallar hon det arbetsläger men med kännedom om hennes energi kan man lugnt säga att det hade krupit i henne om hon inte hade något att göra. Vi fick låna ett alldeles eget hus där vi sov gott efter en god god grillmiddag. Vidare upp till Hotell Tångudden/Kungshamn för  att tillbringa ett par dagar tillsammans med kompisar som hyrt hus där. Solen hade bestämt sig för att stanna ett par dagar o visst gör det alltihop ännu trevligare.
Utsikt från vårt hotellrum, mer havsutsikt än så kan man knappt inte få :) Skaldjur o fisk Plateau är aldrig fel o så solnedgång med en god Kaffe Karlsson i handen gör en sommardag komplett.

Fredag morgon, efter frukost på takterassen på lilla hotellet, drog vi hemåt Göteborg igen. Kvällen var vikt till Gyllene Tider, ungdomsårens absoluta popsnören. Mycket folk, goa låter som man har sittande i ryggraden o så avslutningen med Marie Fredriksson som gav rys i hela kroppen!


Bild fr Aftonbladet
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar