söndag 18 maj 2014

Semesterplaner

I år har vi sen semester..jättesen! Maken ville ta v.36 o fyra veckor framåt, jag fick gräva ned båda hälarna i marken o säga stopp stopp, jag kommer att gå under om jag skall jobba heeela sommaren o sedan en bra bit till innan jag får ledigt! Så nu har vi lagt in om semester från v. 33. Dessutom har jag lagt in om v.33, eller rättare sagt mina tre arbetsdagar den veckan. Det är föralldel rätt långt dit också men ändå..det blir bra! Ännu bättre är att vi börjat göra upp lite planer för vad vi skall roa oss med på lediga dagar/veckor.
Det blir 2 veckor på pytteön Tilos. Flyg till Rodos o sedan 1,5 tim med båt ut till ön. Drygt 500 innevånare, dubbelt  på sommaren betyder att det verkligen är en liten liten ö. Vi packar massor av böcker o finns det bara god mat o vin, en glass ibland o trevliga människor så är vi glada =) Naturligtvis klart, fint vatten o nära till stranden också men vi pratar Grekland..jag har inte varit på ett ställe hittills som inte har haft fantastiskt vatten o nära till stranden, jodå..hotellet ligger alldeles intill.

3 kommentarer:

  1. Det låter helt underbart kram Stina

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig semester! Här letar vi resa för fullt, kram Suss

    SvaraRadera
  3. Just nu känns det väldigt långt dit men huj så är sommaren här på riktigt o då springer det på =) Kram tillbaks till er två

    SvaraRadera