måndag 8 oktober 2012

Lataste dagarna..

jo precis så är det, lataste dagarna ever. Å andra sidan kanske det behövs så här precis innan höstmörkret slår till hemma. Jag vet i alla fall att åtminstone jag behöver  få lite solvarmt skinn för att trivas med livet i övrigt. Lagom uppvärmd av solen o av vindarna. Det blev inte så mycket av den varan i somras, eller? Inte för oss åtminstone. Om en månad har vi en övernattning i litet gulligt hus i Gränna att se fram mot också o vi skall väl kunna peta in en helg i Stockholm också vad det lider. Små oaser med allt annat än vardagslunk..
Här fortsätter vi alltså att göra mest ingenting. Vi går som vanligt rätt mycket om kvällarna när det blivit lite svalare, annars så äter vi långfrukost, går ned till havet o lägger oss i varsin solstol, badar en del, åtminstone jag..Maken tycker att det är väl kallt(?) Går fram o tillbaka längst vattenbrynet o kollar stenar. Njuter lite balkong aftersun med oliver o vin, tar en tupplur- om det behövs- o går sedan ut o äter.. Ja, ni hör: extremt jobbigt liv! Hotellet är riktigt fint..en orgie i vitt4 kommentarer:

 1. Åhh, det ser härligt ut! Njut av det för mig med! Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh, vad härligt sol och värme underbart kram Diana

  SvaraRadera
 3. Ja en veckas avbrott i vardagslunken såhär mitt i oktober är inte dumt =) Kramar tillbaka

  SvaraRadera
 4. Åhh vad det låter härligt! Har precis åkt på en förkylning - får hoppas jag sover bort den inatt...Kram och ha det så gott!

  SvaraRadera