söndag 28 oktober 2012

Plock o pill

Plock o pill har det varit under helgen o det lär fortsätta även idag. Bäste svågern var här o hjälpte till att få hem soffa o tv. Fy för den lede vad otympliga tv apparater är- för även om de blir allt tunnare så skall det vara allt annat runtomkring. Vi har valt en tv med bra bild o med möjlighet att kunna lyssna på musik o titta på filmer ..you name it.. Hade jag möjlighet skulle jag stoppat åbäket i ett stort skåp för att slippa se den men det blir svårt att få plats med. Vi har redan möbler som vi skulle behöva sätta undan..om vi nu hade någonstans att sätta dem.. Vardagsrummet börjar i alla fall bli mer o mer i ordning nu o det är skönt. Det kom upp lite hyllor i köket också så att kartongerna med kokböckerna blev uppackade. Kökslampan kom upp o lite fler krokar i badrummet. Det är så skönt att ha någon i familjen som kan precis allt..dessutom är det trevligt att få hit syster med man =).
Köket so far:


 Här kommer man in i lilla köket, nedanstående visar samma del fast åt andra hållet. Denna väggen har vi inte ändrat något, i framtiden byter vi till en annan kyl/frys. Den vi har nu är knappt för en singel, i vart fall om man gillar mat o bak. Spisen är också i det knappaste laget men den är rätt ny o fungerar. Kyl/frys o skafferi är de gömda högskåpen bredvid bordet. Dessa första två bilder är från visningen men visar en del av köket.


Om man då vänder sig om från förra bilden ser det numera ut såhär i vårt lilla mathörne:
(Äta gott måste man göra när man jobbar)

 Strax till vänster om bordet finns en mindre smutt, bredvid kyl/frys o skafferi,  här finns nu hyllorna. för kok- o bakböcker. Kanske en del annat också..

Mitt fram, innanför bordet finns just nu en skänk istället för den gamla kökssoffan som fått flytta in i sovrummet. Det blir till att bära runt ett tag till innan saker hittat sin plats =)

 Både suddiga o skumma bilder från mobilen men det får duga..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar