onsdag 24 oktober 2012

Lite bättre i nacken

Ja, lite mer rörbar är jag allt o därför går jag tillbaka till jobbet i morgon. Visst är det konstigt att man stannar hemma med inte bara värk utan också ett dåligt samvete? Jag försöker putta bort det men det finns där, som en liten elak röst som säger: nog borde du kunnat gå o jobba? Jag gör mitt bästa för att slå dövörat till för med en nacke som vägrar böja, vrida eller ens hålla sig rak går det inte vara på jobbet, det skulle ingen må väl av, varken jag eller de andra där. Bättre att få in en frisk vikarie..nu viskar rösten: jovisst, om de verkligen fått in någon ja.. jag höjer min egen röst o säger att: men nu går jag ju för sjutton tillbaka till jobbet i morgon fast det bara är halvbra i nacken. Jag vet att de kämpar på när någon är borta på jobbet o man går verkligen inte hemma med gott samvete fast man borde..

Sysselsättningen här hemma är av den långsamma sorten, inget städande, inget röjande utan ett stillsamt klickande på datorn. Jag funderar som bäst på matta till vardagsrummet. I vårt förra hus hade vi Ikeas fina Tårnby, en lite ruffig jutematta.

Nu funderar jag på att försöka ropa in en orientalisk matta från auktionsverket här intill, 
något i still med:Bilderna fr Göteborgs auktionsverk, inte direkt skarpa men ni fattar...
Under de senaste dagarna har dock denna matta från House Doctor dykt upp som en utmanare:

Bilden o mattan kommer fr. http://www.lillavillavita.se/

Ja, jösses vad svårt! Mycket är ju vitt i rummet, både väggar o möbler, det är så jag vill ha det just nu men jag vill få in lite färg i matta, kuddar, växter, lampor mm. Hmm, detta tål att tänkas på. Den första mattan från Ikea gillar jag fortfarande men varför upprepa sig? Det ultimata kanske varit att ha en lite större orientalisk matta nu till vintern o plussa på med rosa, cerise o röda kuddar mm o sedan ha Tårnby till sommaren när man vill ha in så mycket ljus som möjligt.


2 kommentarer:

  1. Ja det dåliga samvetet är inte att leka med... Skönt att det är bättre nu iaf och hoppas det inte blir värre nu när du går tillbaka och bara är halvbra. Mysigt att se dig :) Kram

    SvaraRadera
  2. Fattar egentligen inte varför den där Jante håller på o bryr sig..när man har onte..tack för omtanken o det var mysigt att träffa dig med! Kram tillbaks!

    SvaraRadera