söndag 7 februari 2016

Fynd i en gammal resväska..

Tur eller otur..
En tidig morgon springer jag förbi en div förrådsgrejer som grannen rensat ut från sina källarförråd. Mina ögon fastnar på en spegel.. o jag slänger iväg ett meddelande till honom där jag frågar om han skall slänga spegeln o att jag möjligtvis är intresserad av den om den är hel. Några timmar senare får jag ett meddelande från honom där han skriver att jag får gärna ta spegeln o är jag kanske intresserad av något mer..som exvis 100 år gamla och oanvända linnehanddukar? Jag skyndar mig att skriva tillbaka för att säga att gammalt linne får han INTE slänga! Han lämnar då en resväska full.. Lucky me! Älskar linne och vi använder uteslutande gammalt linne, både i köket och i sovrummet. Synd att där inte var några oanvända lakan/örngott också. Hälften står det L på, passar ju bra =) A S står det på resten, där stämmer ju efternamnet åtminstone men det spelar inte så stor roll..
Idag har de åkt in i tvättmaskinen, 90 * för alla o med blekmedel för dem som inte har monogram broderade... För att ha legat i en resväska med rött foder i en källare som någon gång varit lite för fuktig sätter sina spår. Vi får se vad som kommer ut..4 kommentarer:

 1. Oh.....you are soooo lucky !!!!
  I am totally in love with these old things . They really do look lovely !
  huge kram to you!
  Smilla

  SvaraRadera
 2. Yes I was =) But unfortunately just half of it survived throughout being in that bag. I washed it in 90*c but still there were pink here and there. 10 of those with an L made it through and 6 of those with A.S..I´m still happy about them ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I hope I am going total see them someday.....
   kram

   Radera