söndag 20 januari 2013

Back to buisness..not

 Jag längtar tillbaks till den tiden jag tränade som bäst, jag skall inte säga värst för det här var en tid när jag gillade allt vad träningen gav. Både effekterna som en starkare, mer hel kropp. Starkare  fysiskt betydde starkare psykisk, det gav ju  förstås bättre förutsättningar att möta motgångar o hantera dem utifrån ett annat perspektiv. Nu tar man åt sig, gräver ned sig, ältar o oroar sig..Som en liten lort som har fullt upp med att försvara, förklara o det fast man inte skulle behöva. I fredags var ju en sådan dag. Nog om det. Här inne skall inte skrivas om den biten o jag skall också ta mig ifrån den slags energislukande miljö där man inte får ta plats eller ifrågasätta.
I min tankar ang träningen, den där jag inte håller på med..nu kommer jag att ha tid ett tag framöver. Tid att tänka, tid att fundera på vad JAG vill o behöver. Handen kommer ju vara i paket första tiden o efter det rätt skör. Men mage, rygg, ben kan jag kanske pyssla om? Jag kan ju ta den där treminuters promenaden ned till torget där träningsstället N..W. finns. Jag längtar förstås tillbaka till min Yoga men dit är vägen rätt lång tror jag.  Spinning så småningom kanske funkar, crosstrainer, treadmill osv.

Men hörrni- kolla på denna yogaguru, så stark, så vacker: Naken? Nää- hon har ju sina toesox på..Om man skulle shoppa upp sig på sådana kanske..alltid en början på vägen tillbaka..

Kathryn Budig

är man det minsta intresserad av yoga o kloka funderingar kolla: kathrynbudig.com
Jag längtar efter de kanske mer vanliga yogaövningarna =) men att ha denna kontrollen är avundsvärt. Kanske något att satsa på?

2 kommentarer:

  1. Haha, ja hon är cool hon. :)
    Tänk om man kunde göra så där?
    kram

    SvaraRadera
  2. Jamen, jag tror ju på de där tåsockarna, med dem är inget omöjligt...väl? Kram!

    SvaraRadera