tisdag 29 januari 2013

Kort o gott..

En jobbig natt blir en slö dag. Lite bökigt att vakna med illa värk o att det tar en stund innan pillrena verkar. Det blir garanterat en dag hemma, jag har gott om tid att ta mig ut på stan senare i veckan.  Liten tur till butiken för att hämta en karaff jag fyndat på Tradera. Mer än nöjd med mitt köp! Så enkel, fin o maffig!
Ytterligare ett paket väntar jag på, en liten glaskupa. Det ser jag också fram emot.4 kommentarer:

 1. Inte kul med värk! I hate it! Hoppas det ger sig snart! Finfina fynd du gjort iallafall!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Jag var medveten så klart att det både skulle göra ont o ta tid. De var jättenoga med den infobiten innan, vilket var skönt. Värken ger med sig o jag kan egentligen skylla mig själv lite, gillar inte att äta piller så jag drar ut på det eller tar ett när jag skall ta två. Nu kapitulerar jag o sväljer snällt det jag ska i pillerväg.
  Ja jag är så himla nöjd med karaffen!

  SvaraRadera
 3. Åh, tradera. Har inte vågat testa det, är lite rädd att jag ska tappa kontrollen :) Men väldigt fin kanna!
  Usch och fy för smärta, inte kul att behöva piller för att känna sig ens någorlunda. Hoppas du har orkat dig ut på en liten runda på stan i veckan, det har ju nästan kännts som vår korta stunder!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Att tappa kontrollen på Tradera..det kan man säkert göra. Inte är jag någon storhandlare. Jag bestämmer mig för en summa som är mitt max sedan sköter Tradera det, sitter inte o hugger ;) Det behöver man inte.. Köper dessutom bara av dem med höga poäng. Skoj är det o nu har min lilla kupa kommit också.. Kram

  SvaraRadera