tisdag 12 februari 2013

Semla eller inte semla

Mmm, gubben är det ordning på ;) En studieresa från Göteborg ned till Helsingborg på schemat. På hemvägen tvingade han in kollegorna in till lilla Solhaga bageri i Slöinge. Lilla o lilla förresten, själva bakstugan är inte så stor men engagemanget kring bakandet, råvarorna, smaken o känslan desto större. Kundkretsen också kan jag tro. Här är en strid ström med kunder o sommartid kan man sitta i trädgården o fika. Rekommenderas å det varmaste! Hur var semlan då?


Jodå, så god! Bulle med fin kardemummasmak. Mandelmassa med hackad mandel i: gott med lite större bitar i. Generöst med grädde o så ett trekantigt lock. Riktiga råvaror o inget fusk smakar bäst..
Receptet på dessa finns hos: Sara bakar  Där finns också massor av läsning om en tjej som vågat satsa, jobbar hårt o som är väl värd all uppskattning hon kan få!




2 kommentarer:

  1. lyx hemmafrun... bara ring så fixar han...

    SvaraRadera
  2. Det kallas pli..kämpa på =)

    SvaraRadera