tisdag 12 februari 2013

Välkommen hem med blomster

I veckan kom ju dottern hem efter två månader i USA, det var vi ju så klart glada för o lite lättade också skulle jag tro. Man är allt gladast när de är hemma di små..mormor hade shoppat upp sig på blommor o så klart även vi. En hel låda med småpåsar grillchips från kompisens mamma stod också o väntade hemma =) Det hade tösabiten längtat efter...knasbollen! Nu blir det jobb för henne o förmodligen studier till hösten..om nu inte reslusten tar över..
4 kommentarer:

 1. Förstår att det är härligt att ha henne hemma igen! När jag var 19 stack jag till Grekland och blev kvar i 6 år och nu i efterhand kan jag förstå att min mamma var orolig. Då gjorde jag nog inte riktigt det. Kram

  SvaraRadera
 2. Nej, det fattar man inte som ung o inte vill man som förälder begränsa dem heller. De skall göra sin egna erfarenheter både hemma o borta så hoppas man att man stoppat ned rätt saker i deras "bagage". Kram!

  SvaraRadera
 3. Men vad kul för henne att ha gjort en sådan lång resa!
  Min dotter reste i Asien nästan ett halvår och jag var så nervös hela tiden, för det hände en massa saker också. Dom var sjuka och blev drogade och bestulna mm.! Så jag förstår att du är glad att ha henne hemma igen!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Men jösses..drogade! Då hade jag hoppat ur skorna här hemma- kanske tur att jag säkert inte vet allt. Skönt är det att få hem dem i alla fall! Kram tillbaks!

  SvaraRadera