tisdag 19 februari 2013

Tråkigt..

Jamen, det är för tråkigt att vara hemma dag ut o dag in.. Emellanåt när man går på högvarv, stressdimman ligger tät o fräset duggar tätt på jobbet kan man NÄSTAN önska en lämplig åkomma så att man kan sitta i mysbyxor med fötterna på bordet hela dagen o titta på det ena tv programmet efter det andra..Klart överreklamerat! Efter nästan fyra veckor i gips har jag vänt på min dygnsrytm såpass att jag tvivlar på att jag kan vända det rätt igen. Sett en hel del otroliga skräpprogram jag garanterat inte sett annars. Tagit oanständigt långa frukostar o tagit ännu längre duschar. O så klart inte bara för att det är skönt utan för att det tar tid...allt tar så mycket mer tid nu med tillgång till bara en hand. Bara det här med att få på sig kläderna..o hur begränsat urvalet är i min garderob..Jag kan säga att så gott som de flesta toppar/tröjor/blusar jag har går inte över handens gipsklump. Så...jag får alternera mellan 4-5 olika toppar. Byxor är inte helt lätt heller..de går på (trots allt stilla liv jag nu ägnar mig åt) men att knäppa dem tar också tid..
Fy vad jag gnäller..Dags att stänga av tv´n innan nästa evighetsserie börjar o backa in i duschen. Välja mellan topp 1-5 (aj då 3 st är i tvätten) ta mig ut på stan o gå mig trött o glad igen..Köpa lite blommor kanske =)

4 kommentarer:

 1. Stackars! Hoppas det snart blir som vanligt för dig igen! Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tjurar bara liiite o skall lyfta mig själv i håret. Gipset blir kvar i två veckor till o sjukskrivningen varar två mån till. Så länge orkar jag inte tjura=)
  Tack o kram!

  SvaraRadera
 3. Usch, känner med dig! Det är verkligen häpnadsväckande hur mycket skit som visas på dagarna. Bra att du ger dig ut lite på stan också, förstår att det blir gräsligt tråkigt hemma!
  Hur länge är det du ska vara sjukskriven?
  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ända till 21/4, risk finns att det blir lite till eller åtminstone jobb på deltid..Kram tillbaks!

   Radera