söndag 18 november 2012

Dancing Queen

..äntligen kom då ett smycke som jag föll för hos Evfa Attling. Inte för att jag inte tycker om det som redan funnits i butiken utan för att jag ville ha något speciellt..Jag har flera av hennes smycken o bär dessa ständigt. De passar mig, inte för pråliga utan "enkla" raka o lite mer ruffiga än mer pråliga saker som jag inte alls trivs med. Jag har haft ett present kort att sätta sprätt på o det är ju aldrig fel. Det bästa med detta köpet var att rätt mycket pengar finns ändå kvar =)
Nu blev det alltså Dancing Queen, ett halsband med tre svarta onyxer dansande omkring i en lång kedja. Expediten bar istället örhängena, också de väldigt fina, nu blev det ändå halssmycket, det kommer jag att använda mycket!


Annars så har helgen mest flutit på i stilla mak, maken tog ut sin jobbgrupp i går på biljard så jag hade kvällen för mig själv. Barnen kom över o åt middag sedan pös de iväg på sitt o jag kunde njuta av mitt eget sällskap. I morgon börjar ny vecka o jag har en del att göra..börjar förbereda för adventsmingel här i lilla lägenheten o det skall pyntas här o där. Dottern far åt USA till på lucia o återvänder inte förrän i februari, en jul skall alltså firas långt i förväg. Det blir en annorlunda jul men det får gå det med. Det skall bli mysigt att se staden sakta komma in i julskepnad, fler o fler ljus tänds för varje kväll o jag njuter. Börjar bygga en jullista på Spotify för att komma i rätt stämning o det finns ju oändligt med musik, vilken guldgruva det är..En favorit är Sarah Dawn Finers julskiva från 2010, den går fortfarande på repeat här om jularna. Köp den om den inte finns hemma redan.


2 kommentarer:

  1. Åhh, vilket vackert halsband! smycken ska verkligen vara riktigt personliga. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det fint...jag blev riktigt glad när det kom o det känns extra bra att presentkortet nu förlängdes ytterligare ett år så det kanske hinner komma något mer snyggt ;) Kram tillbaks!

    SvaraRadera