lördag 24 november 2012

Pynteri o pynteraaa..

Så har det få bli idag, lite stressad över att jag inte riktigt hittar alla mina fina saker fast jag varit redig o märkt upp alla lådor med advent osv..ni vet ibland stoppar man ned saker bara tillsvidare..a big no no..sedan hittar jag det inte eftersom det där tillfälliga stället kanske var i en byrålåda eller i linneskåpet eller varför inte bland sommarskorna? Jag bestämmer mig för att inte låta det stressa mig, jag har aldrig haft ett behov av att allt skall fram varje år o därtill stå på samma plats. Haha, ja nu är ju det omöjligt eftersom detta blir första julen i lilla lägenheten.

Krasilnikoff

Det blir till att prova, kombinera nya saker med gamla, ändra, trixa o stöka. Skoj..om jag nu inte kände mig lite less. Ja inte på pynteri  utan på jobb o min sits..jag längtar nog bort, till annat, till nytt. Vågar man då släppa en 25- årig anställning hos samma arbetsgivare? Vet inte, det är nog det jag måste fundera lite på..jag känner mig som en inventarie, någon som man räknar med automatiskt, inte behöver lägga så mycket omtanke på utan som tuffar på självmant. Jag är lite trött på att tas för given...Jag ser mig inte som feg, kanske är det mer bekvämt, jag bytte arbetsplats för 2,5 år sedan fast fortfarande hos samma arbetsgivare. Nytt blev det, tyngre blev det o nu också mer gnabb.
Nix, inte tänka på det- det är lördag o när mörkret snart lägger sig över stan skall vi knalla bort mot Liseberg o gå in o mysa av alla ljusen..4 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att stoppa undan saker lite överallt, det är inget framgångsrecept direkt :)

  Vad trist att du inte trivs på jobbet! Gnabb och osämja kan verkligen förstöra på en arbetsplats. Och man måste ju gå dit, fastän det är jobbigt. Eller, som du skriver; testa något annat. Det är ett stort steg att lämna vad man känner till för något helt nytt. Ett hopp ut i det okända. Men det kan ju vara värt det. Antagligen är det det. (Funderar i samma banor själv.)

  Mysigt med Liseberg, så länge det inte är för mycket folk :)

  Blev en lång kommentar det här...

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Jag kollar o definitivt på närmre håll..men lite uppförsbacke har jag i bagaget iom att jag är uppsatt i ny operationskö, vilken arbetsgivare ropar Hurra till att anställa en vikarie direkt? Men...söka måste jag nog, om inte bara för att göra något.

  På Liseberg var det mysigt men som sagt: mycket folk! Kram tillbaks!

  SvaraRadera
 3. Åhh, mysigt med Liseberg. Hade tänkt ta mig till julmarknaden nästa helg tror jag. Kram

  SvaraRadera
 4. Japp, mysfaktor finns men rysligt med folk..kan man planka in efter stängningstid tro- jag är på!

  SvaraRadera