lördag 10 november 2012

Tidigt om morgonen

Veckan vi nu passerat var av den sorten att jag fått gå upp vid 4 för att ta mig till jobbet. Alltså 4..., det är väldigt tidigt tycker jag o är grymt tacksam att jag åker bil de flesta veckorna. Att ta tåget hem på eftermiddagen är inget problem o kanske tom så att det är rätt avkopplande. Men 4 på morgonen..! Tisdagen blev första arbetsdagen i veckan eftersom magen bråkade måndag morgon o på tisdags morgon såg det ut såhär på Gustav Adolfstorg när jag passerade . Sådant blir jag glad av o nästan att jag tyckte att gå upp tidigt var väl en baggis om jag fick lite mys på köpet. Tyvärr var där släckt igen resten av veckan men en stund så stod granarna o jag o lyste i kapp =)


Idag tar vi oss mot Gränna o lilla söta Amelias hus. En styck natt skall tillbringas där tillsammans med goa promenader genom lilla staden o en god middag på kvällen. Det blir ett lagom andningshål i den grå novembervärlden. Kanske kan vi hitta något skoj till lägenheten som snart skall vinterpyntas också. Inte jul ännu men lite andra blommor, lite vitt, lite frost..


3 kommentarer:

 1. Vad vackert! Mysigt att åka till Gränna :) Hoppas du mår bättre nu! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, magen skrämde mig men är under kontroll nu. Tack o kram!

   Radera
 2. Hur hade ni det i Gränna och vad tyckte ni om Amalias hus? Vi gillade det, även om rummet var lite litet. Men mysigt var det iaf :)
  Kram!

  SvaraRadera