söndag 12 augusti 2012

Kväll i staden

Inte är det några som helst bekymmer att fördriva en dag eller kväll i staden. Igår, denna efterlängtade lördag...vilken ledighetsabstinens som man får när man väl börjar jobba..träffade jag min syster o begick en rearunda som hette duga. Skojigt att handla när dyra saker som genom ett trollslag blir billiga o rena fynden =)
Ett par byxor för 2 tusenlapp som vips kostar 300 kr eller en tröja med tillhörande linne kostar efter vispet 150 kr. Först 70% o så halva priset på det..good shit minsann!
Liknande visp gjorde ytterligare en blus o en klänning. Rätt nöjd promenerade vi hem genom Haga, istället för att boxa oss in på ett fik där köpte vi med oss hem en kladdig kaka med någon gigantiskt skumklick ovanpå. Dyrt som..men mums så god.
På kvällen tog maken o jag en promenad in till Biopalatset o såg en film. Efteråt promenerade vi tillbaka mot Linné där vi mötte upp kompisar på en bit mat. Lång sittning o eftersläp på ett ölhak innan vi tog oss tillbaka till lägenheten. En trevlig lördag helt enkelt o så vackert i sensommarljus!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar