tisdag 7 augusti 2012

Oj oj mina fötter..

..jag tror banne mig att mina fötter är både platta o överhettade efter dagens jobb.. Står går i stort sett hela tiden. Mycket spring, mycket stress så man är verkligen igång nonstop. Idag åkte jag ihop med dotter o gubbe till deras jobb o sedan promenerade jag 35 min till mitt jobb, eller egentligen till det ställe jag blivit utlånad till under de två första veckorna.
Väl där: fullt ös! Imorgon skall jag dock njuta, jag har fått en av deras konstigare tider: 07:15- 12:15..om jag skall njuta av att säga hejdå i morgon. Vi skall åka direkt efter jobbet o beställa bord och tv bänk. Vi har ett par lådor kvar att packa upp o en del av de  sakerna skall in i de där bänkarna. Vi har hittar en skänk/bänk på Mio som ser ut som att det är lådor frampå men istället är det skåp. Det kommer att gömma mycket ;)
 Som tur är får vi plats med två sådana längst ena väggen i v.rummet. Inget tv bänk i egentlig mening men så är jag inte jätte-förtjust i de där möblerna som bara kan användas till en sak o dessutom kanske så låga att man får ligga på knä för att ta fram något.
Vi sålde ju matbordet igår o en bokhylla idag. I köket står nu världens skrangligaste trädgårdsbord..det lär ta 5-6 veckor att få hem det nya matbordet. Pust! Det här lilla bordet har jag köpt av en kompis o har väldigt svårt för att släppa..trots att vi inte har en trädgård längre..


Från mitt frukosthörne ser jag bla denna utsikt, inte fy skam:


Tillägg: Vi var o beställde bord o ville egentligen ha ett 140 cm långt o med 85 cm brett. inga problem..men! För att kunna göra ett 140cm´s  bord så måste de utgå från 160 cm o ta av 20 cm, kostar 4500 kr extra! Bra att kunna måttbeställa men ändå, varför måste de utgå från 160 skiva??
Vi bestämde oss för att beställa ett 160 cm i stället..det får funka helt enkelt, 6 stolar till o så bänkarna vi kollat på..möjligtvis leverans om 4 veckor..3 kommentarer:

 1. Som Tim i Project Runway brukar säga: Make it work! Det blir säkert jättefint när allt är på plats.
  Har ni märkt av någonting av festivalen än? Det kanske blir mer imorgon i och för sig... Då kommer jag att springa runt i Linné och inne på festivalområdet och njuta av massa musik. Härligt!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. I´ll make it work =) Det blir jättefint o inte är det skoj att få fix o färdigt direkt inte! Nu får vi ju vänta ett par veckor på ett par möbler, under tiden hinner jag dra/släpa/flytta runt möblerna flera gånger. Lite målning skall också göras så egentligen är det bara bra att det finns lite space här..
  Igår var det lite folk i rörelse här i kring men å andra sidan så är det mest hela tiden ;)
  Spring försiktigt o njut fullt ut!
  Kram tillbaks!

  SvaraRadera
 3. ÅH!!! vilket fint bord det vill jag ha :)
  kram

  SvaraRadera