tisdag 14 augusti 2012

Sent omsider

ja det kan man verkligen säga om vårt beställda matbord från Mio. 4 veckor tyckte jag var mer än nog när vi beställde bord, stolar o bänkar förra veckan. Idag ringde de från butiken o sa att semestrar osv...gör att det kommer att dröja ända till  v. 38!!! innan det kommer några möbler =( Egentligen borde det finnas en maxgräns för hur länge det är rimligt att vänta. Det rangliga trädgårdsbordet står kvar i köket, trist är att man inte vågar riktigt att bjuda hem någon på middag en kväll. Vi vågar ju inte ens stötta armbågarna på det när vi är tre..
Likaså så kommer inte röran i resten av lägenheten, främst i vardagsrummet, att kunna röjas något nämnvärt. Det står ett par kartonger ouppackade i varje rum för att sakerna där i skall in i de nya tv-bänkarna.

Bord Wilma/Mio

Stol Läckö/Mio

Bänk Ted/Mio

Suck säger jag..visserligen har vi inte bott här mer än två veckor än men n u vill jag komma i ordning. Idag fixade vi iaf en stång till hemmabygget i hallen. I morgon skall den upp!!
Ett vanlig vit hyllplan, träkonsoler, ankarkrokar o en stång. 
Sedan är det problemet: skorna som måste funderas över...

1 kommentar:

  1. Åh fy för den lede! Man vill ju att allt ska komma nuuu när man beställt saker. Inte alls kul att få vänta ännu längre än vad som var tänkt.
    Jag lider med er.
    Kramar!

    SvaraRadera