fredag 14 september 2012

Fredag är väl ändå den allra bästa dagen?

Långt, långt till måndag morgon =) Blev mött vid tåget idag efter jobbet, en go kopp kaffe i solen på Da Matteo´s bakgård o så en  liten promenad hem till andra lång. Känner mig fortfarande som en turist på något sätt när jag går över Järntorget o in på långgatan, en hel del Köpenhamn över denna gata, lite ruff, lite kontinental känsla..Nu musik under matlagningen, en av de sista middagarna vid skruttiga trädgårdsbordet, det "riktiga" skall komma någon gång under nästa vecka. Väntan har varit lång men nu snart så..Då kommer ju också skänkarna o soffbordet till vardagsrummet. En hel del lådor som fortfarande pryder vårt hem försvinner därmed o det skall bli så skojigt att få börja det där piffet med ljus, tavlor, speglar, kuddar, matta osv..

Fredags music :Fortfarande go =)

8 kommentarer:

 1. Jag får också Köpenhamnsfeelings av Andra långgatan :) Så där härligt ruffig. Tog också en fika på Da Matteo häromdagen :) Kram

  SvaraRadera
 2. Da Matteo är en favorit..o en fredag eftermiddag där är en riktigt bra inledning på helgen =) Kram tillbaks!

  SvaraRadera
 3. Mm, andra lång. Härligt ställe! Vad gött att bordet är på ingång och att ni kan börja fokusera på tavlor och fix. Vi har fortfarande inte fått upp allt på väggarna. Kanske borde satsa på det innan vi flyttar härifrån :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. kanske är dags Cocos.. =) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ja det är nog det. Nu verkar det bli visning och grejer här hyfsat snart, så vi får väl lägga på ett kol :)
   Kram!

   Radera
 5. Ja, där är det fint och härlig stämning liksom. Brukar äta på Silvis ibland och det ligger väl där? Blir plötsligt osäker? Jo, men det gör det väl?

  Och tack för fina kommentarer under resan! Har haft lite svårt för att komma åt internet och återkoppla, men vill bara tacka! Kram

  SvaraRadera
 6. Hörrdu Cocos..blir det nu eller va eller redan eller tjooo: spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du är ju för rolig :) Värdering idag, lånelöfte imorgon och sen ska vi buda på ett radhus vi har hittat. Känns ytterst märkligt, men kul! Och ska vi köpa det måste vi ju sälja lägenheten. Lika bra att sätta igång, även om radhuset inte blir vårt :) Kram!

   Radera