måndag 24 september 2012

Fredags rapport på en måndag..


Jamen, jag glömde ju berätta hur det gick till på Skojarbacken. Fredagskvällen var jag o ett par kompisar iväg på en awträff. Vi spånade lite över vart vi skulle gå o ett av mina förslag var just Skojarbacken. Det är jag glad över för vilket ställe!. Från start till slut bara skojiga saker hela tiden. Tokig inredning, lustiga skyltar överallt. En servitris som var solskenet själv..mysigt!

Vinet vi drack till maten hette lustigt nog Kompis o den fick vi en extra flaska till eftersom en av varmrätterna kom in fel. Själv har jag svårt att motstå Wallenbergare när jag hittar det ute på restaurang så det beställde jag. Kockens vingryta beställdes också vid bordet o milde himmel vad gott det var också..det får det bli nästa gång! En stor bit oxkind, mör som smör..o så en lika rejäl fläskbit ovanpå...
Jag har faktiskt kommit att äta allt mindre kött med åren men när jag äter det skall det vara extra gott.
Efterrätt blev det såklart också..megamaränger till några i sällskapet, ost o brulé till oss andra..Lika fantastiskt gott det!
Sammantaget kan jag bara rekommendera restaurangen på alla vis..skojig miljö, otroligt tillmötesgående personal o så maten...bara den värd att skriva hem om..O ett par nävar smågodis när notan kom in.. Jag kommer snart att lunka dit igen, det är ett som är säkert.

5 kommentarer:

 1. Mm, gillar också skojarbacken, fast det var längesen jag var där. Har de kvar älgen?
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jadå, älgen gör de sig nog aldrig av med, Kram tillbaks!

  SvaraRadera
 3. Lät kul! Var ligger det? Kram

  SvaraRadera
 4. Aschebergsgatan, 22 (tror jag) vänster sida nedifrån. Halvvägs upp i backen..Kram tillbaks!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag har tappat kollen :))) Kram

   Radera