söndag 9 september 2012

Urrrk

..idag tror jag att jag dog lite. På "vår gata i stan" eller rättare sagt på vår gård i stan var det städdag i dag. Vi var glada att träffa nya grannar o infann oss lydigt kl 9 i morse. Efter lite Hej hej,  så vart vi uppskickade allihop upp på vinden. Illa nog att man använder en vind som avstjälpningsplats, dörrar ...många skulle bäras ned 4 trappor..pust pust, varför har jag inte tagit upp min träning igen??
Efter det nöjet så var det dags för en källarröjning..åh du milde! Senaste hyresgästen i denna lokal har varit en gallerist. Men tydligen så har inte tidigare hyresgäster tagit med sig sitt bråte när de lämnat utan man har fyllt upp 6 "rum" med just..bråte.  HUr kan man med o bara lämna massa skit till andra att ta hand om??


Föreningens tanke är att det skall bli en mysig plats på gården att sitta på, med blommor o annat..senaste året har ingen orkat...Hå håjaja!

Ett par timmar senare efter uträttat arbete var det grundlig dusch o sedan en middag på Lai Wa, wokade grönsaker i satésås. Mycket gott, lite senare träffade vi kompisar för en öl på Järntorget. Jag fick kollat på lite lampor igen till v.rummet under lördagen också. Mest intressant var Marrakesh´s metalllyktor/lampor..De är så hyggliga att man får ha öppet köp o se hur man trivs med lampan..



Favoriten av dessa är den som gömmer sig på golvet..den kan få hänga i taket ett tag o sedan på golvet eller i ett fönster..jo det blir bra =)

3 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina lampor! Var hittar jag dem? vi har så himla svårt att hitta lampor som är snygga och som båda vill ha...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja de är jättefina! Skynda dig till Kaserntorget/nedanför gamla telegrafen, vet du? Där ligger Marrakech..fast gå in på egen risk, man blir lätt förtjust i många saker där inne..O det bästa. en del lampor har de med 40% just nu.Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj, farligt! Får pipa dit efter jobbet nån dag snart! Tack!

   Radera