onsdag 12 september 2012

Vad för ont?

..har jag gjort, tänker jag varje morgon denna vecka. Varför tänker jag så då? Jo, klockan ringer redan 4. 28 vilket är åtminstone en halvtimme tidigare än vanligt. Maken jobbar kväll o jag får stå o glo med smala springor till ögon på Järntorget vid 5.30. Det ÄR på tok för tidigt..egentligen kommer jag upp men jag skulle må bättre av att inte behöva ta på mig o gå ut i det där mörka. Jag fick ju en spray av sonen för att kunna gå på gator o torg, ensam på morgonen =) Ingen större risk vid den tiden tror jag, det är jag o taxichaufförerna som är ute på vår gata. Det är nog värre ett par timmar tidigare när folk är på väg hem från krog o annat. Jag gör som sonen säger i alla fall o har sprayen med mig..
Spårvagn först ned till Brunnsparken o så vidare med buss. De flesta dagar kan jag åka med make o dotter så bara lite gnäll.. det är rätt sällan jag behöver iväg så rackarns tidigt.
Jobbet börjar kl 7 men jag är på plats 5 över halv 7. Dels för att det inte passar med annan buss/tåg o dels för att jag inte gillar att rusa in, slänga på mig arbetskläder o sparka igång på stört..Vi rusar tillräckligt under dagarna ändå..
Hem blir det tåg, så snabbt o smidigt..ett äpplebröd på Steinbrenner o kvällen är räddad. Köttfärssoppa till det o alla är nöjda =)

2 kommentarer:

  1. Usch jobbigt att behöva gå upp så tidigt. En sån där spray skulle jag och dotter + son också behöva. Var får man tag i det?
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Ja fy...jag är så trött på eftermiddagen denna veckan, den där timmen är oerhört viktigt tydligen..nästa vecka åker vi tillsammans o då slipper jag springa iväg såå tidigt..inte förrän 6.15 sticker vi, nästan som sovmorgon ;)
    Sprayen tror jag han köpte på teknikmagasinet? Kramar tillbaks!

    SvaraRadera