söndag 23 september 2012

Hemmet fyllt av kartonger igen..

Appropå hem. I fredags kom faktiskt två glada grabbs med möblerna, nu är det kartonger överallt igen men det närmar sig. Nu ploppar idéerna upp o far runt i skallen på mig..kanske skall kökssoffan flyttas in i sovrummet för att få sidebordet in i köket, kanske skall gamla kistan i spån flytta ut i köket, kanske skall det in i sovrummet istället osv osv..jag provar olika placeringar i huvudet, gubben är inte riktigt med  på noterna. Han kan inte "se" hur det kan bli säger han o frågar: fungerar verkligen det där, har du mätt? Jamen så klart mäter man o visst kanske saker går in i mått mätt men hur det blir, det ser man ju först på plats..sedan det kanske skall lyftas tillbaka igen eller så kommer man på någon annan lösning på vägen.
Vi hade glada svågern o min syster här med hammare, borr, spik o plugg. Vi fick upp spegel i dotterns rum o i lilla hallen, ett skoskåp (den mest deprimerande möbel som finns men nåja, praktiskt). Två skänkar eller skåp kanske till vardagsrummet. Köksmöbler o soffbord kom också o egentlgien kan mna tycka att om jag inte köper på varuhuset med de platta paketen så kan jag väl få monterade möbler? Nix, av alltihop var soffbordet monterat o färdigt..
Gubbarna lekte Byggare Bob större delen av dagen, sedan bjöd vi ut dem på pasta middag o på slutet provade vi öl på Jerntorget brygghus, Mycket öl från allehanda länder o av allehanda sorter men inget eget från huset. Synd! Nog för att det är krångligt o säkerligen dyrt men ändå, riktigt trist!

1 kommentar:

  1. Kul att möblerna har kommit! Och visst måste man ställa sakerna på plats för att man om det passar. HA en fin kväll!
    Kram, Marie

    SvaraRadera