tisdag 17 juli 2012

Cykla i stan?

Fungerar det..att ha cykel i stan? Eller måste man hålla så hårt i den att man inte kan lämna den ifrån sig ens för en fikastund eller tur in i en affär? Upp i lägenheten vill jag inte ha den o inte baxa ned i källaren heller.. Gården är låst o cykelställ finns.. Räcker det? I o för sig blev jag av med min låsta cykel här ute på landet också..den stod i carporten o var som sagt låst, det hjälpte inte. puts väck en morgon jag skulle skynda mig ut o i väg. Förbannat irriterande! Nedan ser ni en drömcykel, det är Dalani som just nu har en kampanj med dessa snyggingar. En sådan skulle jag allt gärna vilja ha!

Idag blir det lite halvhjärtat med kartonger mm. Jag får ta förmiddagen till att försöka få ordning i röran som vindsröjningen gav. Det börjar arta sig i allafall. En del kartonger har fått etikett med nr 2 på sig o skall förpassas direkt till källarförråd. Jag surfade in hos Ikea igår o kollade lite förvaringsboxar snygga nog att ha mer eller mindre synliga. Där fanns en hel del. Granit har ju också massor av smart förvaring.

Ikea

Granit
Senare idag skall vi packa in oss o åka i väg till min lille morbror. Han fyller 85 o det hör till ett av sommarens måste. kalas i trädgården i mitt barnaparadis. Morbror bor i min morfar/mormors hus. Här tillbringade jag många lyckliga dagar när jag var liten o känslan finns kvar varje gång jag kommer dit. Det är också härifrån mina mest älskade möbler kommer ifrån, de där som bara måste följa mig.
5 kommentarer:

 1. Jag har bott i Göteborg i hela mitt liv och bara varit med om att cykeln blivit stulen två gånger. En gång fick jag skylla mig själv då jag hade glömt att låsa den och en gång, det var här i Masthugget så var det en stöldraid där tjuvarna stal massor med cyklar samtidigt som stod i cykelstället. Om du bor på en gård med låst port tror jag det är ganska säkert.
  Snygg cykel :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den snygg men det blir nog en mindre stöldbegärlig ändå..

   Radera
 2. Jag har tvärtom haft fn cykel som jag velat få stulen haha.... Och inte lyckats med så jag tror nog det går bra. Men i och för sig vet jag inte för nu har jag ingen då hunden inte kan lära sig att springa bredvid ändå så för mig blir det mest gående. Men det ska nog fungera. Kram

  SvaraRadera
 3. Haha. elände..när man nu vill bli av med något så vill de inte ha..

  SvaraRadera
 4. Lycka till med allt och att få i ordning;)
  Jag vet precis hur det är=)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera