söndag 29 juli 2012

Sover snart..

Dagen började med ett ryck kl 4 min över 6. "Jag har inte hört om dottern givit sig av till jobbet". In o kolla till henne, nejdå där ligger hon o sover som en stock. På med morgonrock, väcka maken som lovat köra ned henne, göra en macka till henne medan hon är på toa o tvättar bort gruset. Lika bra att stanna uppe...gäsp! Vi kokade kaffe, satte oss en stund o funderade på hur vi skulle lägga upp dagen. Maken skulle ned o titta till tapetseringskompisen o jag förbereda hemma. På förmiddagen kom syster med sambo o vi körde ned ett lass lösa pinaler, lite senare kom en kompis o körde ned med oss nästa lass. Tur att man har folk runt-omkring sig =) Dottern följde med o sedan har vi tillbringat kvällen med att packa upp en del, ställa annat i högar så att gubbarna kommer in i morgon. Tapeterna blev så fina o köket allra mest, där kommer jag att sitta många kvällar med tända ljus o bara njuta. Man kan bara bli glad av dessa!


I dottern´s rum finns en giraff på väggen..o min syster tittar fram bakom garderoben..

4 kommentarer:

 1. Oj, vilken jobbig start på morgonen! Vad fint det blev med tapeterna. Får också lust att göra fint här hemma.. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. sweet lord.."jag skall aldrig mer flytta". Nu är det bara resten kvar :)

   Radera
 2. Åh, vad fint det blev! Girafftapeten var ju jättefin! Lugn, på nåt sätt. Och den röda... Ja, jag kan se det framför mig, hur du sitter och myser med dina tända ljus. Tänk på det när det känns jobbigt :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Ja giraffen är mycket finare än vad det låter o precis så lugn så jag faktiskt kan tänka mig ha kvar den sedan..Det där lugnet..jätteviktigt!

  SvaraRadera