söndag 8 juli 2012

Endags-utflykt

Håhå, upp tidigt för att ta tåget ned till Halmstad..jäsp vad trött man kan vara ändå brukar jag knata upp tidigt på helgerna o idag skulle jag ju dessutom ut på skoj.. Köpte tidning o frukost på stationen, lagom mumsigt, eller kunde kanske kvitta egentligen. Tidningen var trevlig i alla fall o jag fick ännu mer tapet tips till sovrummet, det behövde jag verkligen inte! Jag har säkerligen 10- tals som jag tycker om o inte kan välja mellan. Suck!


I Halmstad mötte mig två goda vänner som jag läste ihop med för två år sedan. Den ena från Halmstad o den andra från Värnamo, vi försöker träffas några gånger/år o det är alltid trevligt. Mycket prat förstås o många glada skratt. Den här dagen var en perfekt inledning på min semester =)
Vi promenerade runt i Halmstad i sakta mak, tittade in i alla butiker vi kände för, gjorde avbrott för både frukost (inte jag då, jag åt ju så fantastiskt gott på tåget) lunch o fika. Det är skoj att få vara turist o bli guidad runt till platser man annars inte hade sett. 

Gamla industrier är så mycket vackrare än nya. Appeltoftska bryggeriet i HalmstadSlottet
Mycket prat blev det under dagen som sagt o en nödvändig paus i allt packande. Det fortsätter idag i stället med förnyad kraft.

4 kommentarer:

 1. Åhh, vad fint! Ja, Halmstad är en riktigt mysig stad. Det låter som en perfekt dag. Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig dag! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig början på din semester:)

  SvaraRadera
 4. Ja fler sådana små utflykter borde man göra. Mysigt!

  SvaraRadera