måndag 16 juli 2012

Hjärtsnörp

"Mamma har fåt en bebis, de tyker ja inte om..jag moste spinga 1000 mil, det er mit enda hop..." Sådana saker kan man ju inte slänga..Vi sorterar för fullt, tom de låder som åkte upp på vinden för 7 år sedan när vi flyttade hit o som vi inte orkade ta itu med då. Nu måste vi pga av att lägenheten inte har någon vind eller ute förråd eller annat stort utrymme där man bara kan pressa in lådor (som man skall sortera sedan) Nu har jag kommit till barnens alla teckningar, skolsaker, kläder, babylakan..usch vad de kniper i hjärtat! Det där med mamma har fått en bebis var sonens lilla litterära utbrott när han fått en lillasyster som han avgudade mesta tiden. Just när han skrev detta så gjorde han det inte.... =)

Jag har ett par lådor med babysaker från när jag själv varit liten också..smugglar med dem också, maken har inget. Man är olika helt enkelt. Han hade inte mycket med sig när vi flyttade ihop, allt är bortskänkt, kastat o visst är det trist? Han sörjer inte över det förstås!2 kommentarer:

 1. Visst är det lite svårt och kluvet? Jag har sparat lite av de finaste sakerna. Och mycket av det som måste slängas och lämnas bort ligger några dagar i karantän innan jag bestämmer mig definitivt.
  Fina lådor hjälper till absolut tror jag. För mina egna gamla minnessaker har jag en låda, ja eller ett par. En för mammas saker och så två till mor och farföräldrar. Behövs inte så mycket grejor med nog att ta fram och visa kommande generationer, sånt som jag själv har relationer till eller visar vårt ursprung.

  Lycka till med flytten och hoppas du får lite små stunder ledigt emellanåt.
  kramar!

  SvaraRadera
 2. Tack- jadå, de där stunderna tar jag, de måste jag få ha annars tappar jag bort mig i både ork, tålamod o lust. Skönt med sortering även om det tar tid. Kram tillbaks!

  SvaraRadera