tisdag 19 juni 2012

Peace..

Ja, vad är det egentligen med Peacemärket just nu? Det dyker upp överallt, på skor, på väskor, som smycken..precis överallt. Snyggt är det verkligen! Jag har redan ett litet Efva Attling Peace runt både hals o arm o nu häromdagen knatade jag iväg för att köpa på mig den stora..Mmm! Gillar sådana smycken allra mest. Rent o  snygg i formen o med en stark symbolik.

Efva Attling


I dag är annars en mellandag, vi har pratat en stund med svärmor, hon har en "bra" dag. Det är skönt både för henne o oss att det finns en o annan sådan emellanåt. Vi har varit iväg o beställt nya glasögon till maken o nu väntar jag en dam hit som fastnat för två möbler vi satt ut på Blocket..lite vemodigt att göra sig av med möblerna men..allt får inte plats o det gäller nog att tänka praktiskt.3 kommentarer:

 1. Mmmm.. det var riktigt snyggt! Jag älskar också peacemärken, både som form och symbol. Kram

  SvaraRadera
 2. Peacemärken är väldigt fint, tycker jag. Har inget eget, men jag hade ett i mellanstadiet, vill jag minnas... Det var tider, det!
  Känner också av att det känns inne just nu, inte bara på modefronten. Min chef avslutar nu för tiden alla sina "jobbigare" meddelanden med en suck och ett "Peace on earth" eller "Fred på jorden". Det tar liksom udden av allt och sätter fokus på det viktiga, tycker jag. Fint!

  SvaraRadera
 3. =) Fred på jorden =) Vackert så....

  SvaraRadera