fredag 8 juni 2012

Väder eller oväder?

Första midsommarprognosen... tja, det lär bli som vanligt- lite av varje. Vill man ha störst chans till uppehåll o ev.lite värme så skall man styra kosan mot Norrland. Det lär vi inte göra, det blir Västkusten som vanligt =) Nu hade det inte gjort så mycket om den där värmen som vi fick uppleva för två veckor sedan kommer tillbaka men det blir ju som det blir oavsett..Midsommar blir det ändå..
Innan dess blir det ju i alla fall en fin tur genom ett vackert Sverige söderut. Det kommer att regna, javisst, många timmar i bilen blir det..jodå. Kanske blir det ett hopp över till det där flytetyget för att bunkra lite klirr också. Vi flyttar ju när juli går över till augusti o visst skall alla vänner få komma över då. Oavsett vad det blir för stopp på vägen nedigenom eller avstickare till andra länder så skall det bli skönt att få lite annan luft.. En sak som jag hoppas vi slipper är liknande oväder som dök upp från ingenstans nere i Thailand. Från inget till allt + mer.. Hu för att sitta i en liten longtail o kika upp på himlahöga vågor..

Thailand/ utanför AoNang

2 kommentarer:

  1. Äsch, sommarväder är en del av svenska kulturen *fniss* :P Man får vara gillart! Fast för oss blir det en liten tur till Norrland ändå, hoppas på sol där då!

    SvaraRadera
  2. Du kanske sitter med trumf på handen uppe i Norrland :) Äh, vi är ganska härdade tycker jag o glada ändå..jag håller tummen ändå o hoppas på det bästa

    SvaraRadera