måndag 28 maj 2012

Besiktning no 2

Jaha, i dag var det då dags för besiktning no 2, beställd av köparna. På den vi gjorde inför försäljningen fanns egentligen inte något, skräp i rännorna o behov av målning nu efter 7 år. På genomgången i morse lät det väldigt utförligt o fast vi vet att det inte finns något att anmärka på så blir man lite orolig ändå..ung som att gå igenom tullen på grönt men ändå känna sig skyldig utan att ha egentlig anledning. Vi hade inte anledning att vara oroliga nu heller visade det sig, besiktningsmannen var tvärtom mycket tydlig med att om man köper ett hus får man ta i beräkning att folk har bott i det o det är si eller så gammalt. Han hade inga anmärkningar alls utan upprepade sig flera gånger att huset mår bra o att de inte har någon anledning att oroa sig eller vi för den delen. Skönt! Så nu väntar vi på det slutliga JA o så på handpenningen förstås.
Känns lite vedmodigt för mig att lämna vårt hus, jag har mått bra här men man måste ju våga också någon gång, lämna sitt trygga, invanda..eller? Hur som helst, trivs vi inte i storstan så får vi väl flytta igen?
På torsdag är det färdigt..Lite skoj har jag i allafall med att fundra över möblering..färger, tapeter osv..hur är grannarna, det var länge sedan vi bodde i hus med grannar inpå oss..

Fågelkopp/Anna keramik, finns hos Alvas Hus
Hittade ett par snygga koppar idag som skulle passa otroligt bra med kök o den tänkta tapeten..
Efter att ha läst goa Coconut groove´s blogg idag så blev jag så sugen på Råraka men si det blev det inte, familjen ville annat, mer greek style:


Det fick bli köttfärsbiff med lite riven rödbeta i o med fetaost, potatis, tzatziki o sallad..inte så mycket råraka där inte =)

2 kommentarer:

 1. Mmm, men det där ser ju också jättegott ut! Vilket mysigt inlägg, gillar när det finns mycket att läsa :)
  De där kopparna ser underbara ut, har letat efter fina tekoppar i evigheter, men jag lyckas inte! Men de där... Hm. Var ligger Alvas Hus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, det var gott men längtar fortfarande efter rårakan. I kväll blir det kyckling..haha! Kopparna hittar du på alvashus.se. Håll i plånkan!

   Radera